29.01.2012

Lupta

"   Râmâi alături de inima mea, de sufletul meu de copil, alături doar de amintirile parfumate ale unei vieți zbuciumate și nu mi părăsi trupul în ghearele timpului, ci aruncă l departe în mijlocul oceanului, în mijlocul necunoscutului și a miilor de lacrimi. Nu există început, nici sfârșit, ci doar o continuă luptă, o luptă lipsită de grandoare, o luptă împotriva realității, a destinului. 
Viața este și va râmâne o luptă continuă, un război ce nu suportă amânare, o luptă fără sfârșit, un război împotriva unui dușman invizibil, unul care atacă mișelește, nelipsit de egoism și viclenie! Oricât ai fi de rănit și lipsit de orice strop de putere niciodată nu va cuteza să ți împlânte pumnalul și în cele din urmă să poți căpata statutul de învins. Va aștepta întotdeauna ca tu să ți pierzi ultima fârâmă de onoare și demnitate, ca tu să zdrobești trupul speranței și să ți asumi întreaga înfrângere. Singura ta opțiune de a râmâne teafăr în nebunia acestei furtuni nu va fi asumarea destinului, nici măcar retragerea, ci doar ca tu să distrugi orice zid de apărare din jurul sufletului, să zdrobești orice mască din jurul tău și să aștepti loviturile cu inima deschisă, cu mintea limpede și sufletul îmbibat de liniște. Orice încercare a ta de a te retrage și de a spera într o continuare a războiului în viitor, orice atac cu scop final îți va aduce doar cicatrici, vise moarte și amintiri dureroase. 
Vei căpăta statutul de învins doar în clipa când îți vei asuma acest rol și cea din urmă picătură de speranță va pieri în nisipul deznădejdii. "


" O viață mediocră poate fi justificată, Mai ales într o lume mediocră.Dar mediocritatea iluziilor nu are nici o scuză. Nimic nu ne oprește să visăm fără măsură."


2 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

"Viața este și va râmâne o luptă continuă, un război ce nu suportă amânare, o luptă fără sfârșit, un război împotriva unui dușman invizibil, unul care atacă mișelește, nelipsit de egoism și viclenie! " adevarat si trist...

ma intreb ce s-ar intampla daca ai scrie o postare care sa insprie fericire? :D

Alissu spunea...

Singurul lucru pe care`l poti face sa scapi de frica e sa o infrangi.Cam asa e si cu viata :)Parerea mea...

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons