15.08.2012

Dorință

  " Aș vrea să pot visa, să pot păși pe același drum și să respir mireasma dulce a serii cu fiecare celulă a trupului, să mi las mintea pradă tăcerii, să alung orice gând departe și să rămân întins pe covorul rece al pământului zile întregi, să ascult doar bătăile inimii și ticăitul ceasului, să mi las sufletul să plutească alături de freamătul vântului tomnatic. Aș vrea să pot sta alături de copilul de odinioară,să mi las rațiunea înlănțuită în aceeași odaie cu trecutul, iar trupul să mi fie acoperit de frunzele răpuse și sufletul să l pot oferi viselor toamnei. Am nevoie de tine... toamnă. "


13.08.2012

Drum

   M aş fi retras... Dacă nu aş fi pronunţat în trecut câteva cuvinte simple, cuvinte pe care am jurat să le respect şi să le transform într-o barieră, o limită peste care nu aş fi putut trece niciodată, aş fi lăsat totul în urma-mi şi nu aş mai fi risipit nicio secundă pentru a încerca să înţeleg principiile lumii în care trăim. Nu m aş fi zbătut să înţeleg orice anomalie, să caut un strop de bunătate în greşelile sau în purtarea oamenilor şi aş fi lăsat onoarea trecutului, aceea de a-şi scrie propria istorie şi de a interpreta adevărul. Ştiu că nu mai pot continua în acelaşi tipar, nu din neputinţă, ci doar pentru că aş risca să mi transform sufletul într-o copie a sufletelor responsabile de portretul lumii de azi. Nu ştiu dacă aş putea spune că am suferit sau am fost fericit în această perioadă, dar cu siguranţă pot afirma că am dus o luptă continuă şi am avut nevoie doar de puţină nebunie şi de foarte multă răbdare pentru a continua. Nu am căpatat nici măcar acum liniştea şi împlinirea, dar ştiu că orice pas îmi apropie mintea şi sufletul de universul pe care l am visat de atâta timp. Nu am găsit omul pe care l am căutat, dar acest eşec nu mi oferă dreptul de a afirma inexistenţa lui, ştiu însă că undeva el există, a fost sau va fi. Din tot acest trecut am învăţat că din orice îndoială poti obţine o certitudine, că din haos se poate naşte liniştea, am învăţat să lupt în fiecare secundă, în fiecare minut şi oră pentru a trăi. Am învăţat să preţuiesc fiecare clipă, fiecare amintire, am învăţat să sufăr alături de cel îndurerat, am învăţat să acord oricărei fapte importanţa cuvenită şi mai ales să uit trecutul, chipul sau numele unui om. Voi încerca să mi trăiesc viaţa fără a mai interacţiona cu orice om, cuvânt, gând sau sunet care mi poate aduce doar un simplu drum către o prăpastie şi nu un zbor spre eternitate.



02.08.2012

Liniște

  " Glasul s a stins. A fost acoperit de vocile lipsite de rațiune, de țipetele grotești ale oamenilor, de tânguirile și urletele sufletelor strivite. Nu mai recunosc glasul omului neajutorat de cel fals, nu pot să fac diferența între dezamăgire și răzbunare, între iubire și ură. Singura soluție va fi să las tăcerea să mi conducă pașii spre tărâmul său și să încerc să nu mai răspund vreunei lovituri primite, să i las să calce peste sufletul și inima unui om care nu a uitat și nu va uita scopul vieții. "


" Fă-ți datoria oricând, totdeauna va fi cineva care să te vadă: tu însuţi."

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons