29.03.2011

România!

17.03.2011

Sfârșit!

"Să-ţi spun ce este dragostea adevărată. E credinţă oarbă, umilinţă fără preget, supunere desăvârşită, încredere şi dăruire împotriva ta însuţi, împotriva lumii întregi. Dragostea înseamnă să îţi dai inima şi sufletul întreg celui care ţi le va zdrobi".
   Am încercat să reașez măcar o singură cărămidă pe fundația normalității.Nu am reușit! Am încetat lupta în clipa când doar egoismul și răutatea au rămas singurele resurse ale sufletului. Așadar las totul în urmă și plec departe, dar în același timp îmi asum întreaga vină pentru această înfrângere!                                              
                                                    Așa cum am promis voi închide acest blog!

04.03.2011

El Cid- sfârșit de drum

    
A sosit timpul să mă retrag în spatele cortinei! Sunt doar un actor dezbrăcat de haina talentului și a norocului. M am integrat atât de bine în pielea personajului încât mi am uitat propria persoană și mânat de miile de vise mi am făurit propria viață, propriul destin și univers. Am pus cărămidă pe cărămidă până când zidurile cetății m au înconjurat complet și au alungat departe lumina și speranța. Fără aceste ziduri aș fi renunțat demult. Doar simțindu mă legat și fără scăpare am reușit să mi duc reprezentația până la capăt. Demult am semnat un pact între minte și suflet prin care am fost nevoit să mi construiesc un alt tărâm, unul în care aș fi putut să testez limitele unui suflet și a unui trup normal. Am trecut de la fericirea extremă la deznădejde și de multe ori granițele normalului au fost invadate de forțele nebuniei. M am luptat atâta vreme, mi am sfârâmat toate visele și uneori speriat de războiul groaznic în care mi am împins sufletul  i am oferit dușmanului particică cu părticică trupul meu.Acum la final vă pot împărtăși o parte din lucrurile pe care le am trăit. Am învățaț să pun întotdeauna baza pe adevăr și onoare, pe respect și corectitudine. Fără acest lucruri suntem departe de a fi oameni în adevăratul sens al cuvântului. Am realizat că oricât mi ar fi de greu pot continua încă foarte mult timp după ce am capitulat. Am învățaț să respect valorile, trecutul și persoanele ce s au zbătut pentru a schimba inevitabilul. Am învățaț să zâmbesc atunci când viața m a subjugat, atunci când doar singurătatea a fost alături de mine. Am învățat să plâng atunci când viața mi a oferit doar clipe de fericire și împlinire! Am învățat că oricât aș fi de corect aș putea primi doar indiferența și ura celor din jur. Am învățaț că a fi un om inteligent nu ți va aduce și titlul de om educat. Am învățat că niciodată nu i prea târziu pentru a face ceva! O experiență magnifică ce mi oferă posibilitatea de a fi un om nou din toate punctele de vedere. Mi am conservat sufletul de copil, l am stropit cu mii de lacrimi, răpindu i visele și zdrobindu i aripile. Doar așa pot căpăta bunătatea, sinceritatea, credința, iubirea, onoarea, curajul. Și poate cel mai important am învățat să dăruiesc totul fără a primi nimic în schimb!  Acum la sfârșit voi enumera numele celor pe care îi respect și admir :
Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Nichita Stănescu, Vasile Voiculescu, Octavian Paler, Petre Țutea, Alexander  Pushkin, Eugen Doga, Corneliu Zelea Codreanu, Ion Antonescu, George Enescu, Ștefan Luchian, George Bacovia,Arsenie Boca, Mozart, Vivaldi, Ernesto Cortazar, Giovanni Marradi, Ennio Morricone, Gheorghe Dinică, Gheorghe Zamfir, Andrea Bocelli, Beethoven , ... ! În rest vreau să mulțumesc tuturor! Așadar o ultimă postare pentru cel din urmă vis și gând.
 

02.03.2011

Înger!

"Ai auzit vreodată sunetul unui suflet căzut? Sufletul unui înger înfrânt, pierdut prin valurile timpului, uitat în cutiuța marelui stăpân! Cuvintele, strigătele disperate se izbesc brutal , se pierd treptat în infinitul întunericului. Mi au tăiat aripile, mi au luat lumina, jefuindu mi și ultima redută, locul în care mi am păstrat amintirile și singurul vis neatins de suflul morții. M am luptat din răsputeri să alung dușmanul spre imperiul său și să recuperez măcar o părticică din suflet, un ciot ce ar putea să mi aducă o parte din miile de vise înapoi. Nu i nimeni vinovat de finalul neașteptat , nici măcar dușmanul, el urmându și doar misiunea. I am admirat întotdeauna stâpânirea de sine, calmul absolut în momentele dramatice și totuși nu mi dau seama de ce oare nu renunță la ruinele unui biet cerșetor. Un înger mutilat de propriile vise, unul ce a pierdut grandoarea și protecția veșmântului sfânt și a căpătat rușinea și umilința unor straie mult prea pătate de semnele sărăciei și a înfrângerilor nenumărate. Cuvintele se pierd unul câte unul în oceanul nebuniei, lacrimile și au sfărâmat puritatea și acum reprezintă doar semnele egoismului, ale deznădejdii. Am fost trimis cu un scop anume, dar nu am reușit decât să semăn semințele întunericului, să răspândesc doar un strop de speranță din valul uriaș și nu am oferit decât iluzii. Sunt doar un biet cerșetor! Am modelat din cenușa miilor de vise stinse un suflet nou, iar apoi m am rugat divinității să i arunce o picătură din râul vieții. Am învins moartea, răutatea, deznădejdea pentru totdeauna. Acum aștept cu nerăbdare să pot oferi celor neajutorați un strop din lumina dăruită, o bucățică din sufletul unui înger. Timpul  nu i un obstacol, ci doar prietenul mut, prietenul ce mi va fi veșnic alături."
 El CiD

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons